Echtscheiding

Notariskantoor Ellemers “Meesterlijk in persoonlijk advies”

Jullie gaan helaas uit elkaar.

Hebben u en uw partner besloten te gaan scheiden? Het hoge woord is eruit en u heeft besloten niet langer samen verder te willen gaan. Juridisch en financieel is het noodzakelijk een aantal heldere afspraken met uw (ex) partner te maken. Wat gebeurt er met het huis, hoe worden de partner- en kinderalimentatie geregeld, wat zijn de afspraken omtrent de omgangsregeling voor de kinderen, wie krijgt welke inboedelgoederen.

Naar Notariskantoor Ellemers in Sneek

Belangrijk voordeel van het inschakelen van een notaris-mediator is dat wij naast het echtscheidingsconvenant, direct ook allerlei andere zaken voor u kunnen regelen. De toedeling van het huis en de op dit huis rustende hypotheek, aan één van de partners, de tijdens het huwelijk opgemaakte testamenten indien noodzakelijk aan te passen. Doordat u minder verschillende adviseurs behoeft in te schakelen wordt er efficiënter gewerkt, wat uiteraard tot kostenbesparing leidt. Wij helpen u de afspraken helder en duidelijk vast te leggen en uit te voeren. Wij kunnen u helpen met de volgende diensten:

Verdeling bij uit elkaar gaan

Als u uit elkaar gaat zijn er allerlei zaken die verdeeld moeten worden. De verdeling van deze gemeenschappelijke goederen wordt vastgelegd in een akte van verdeling. In deze akte komen zaken als  aan wie van de partners een woning wordt toebedeeld, wie de hypothecaire geldlening voor zijn rekening neemt. Ook betaling of teruggave van belasting komt aan bod. Wij zorgen er voor dat de afspraken helder worden vastgelegd, zodat u beide verder kunt.

Wilt u meer weten? Vraag om meer informatie of maak een afspraak met ons.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen 2024
0% Compleet
1 of 4
Maak een keuze:

Liever telefonisch contact?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur.

Schuiven naar boven
Call Now Button