Kinderen

Notariskantoor Ellemers “Meesterlijk in persoonlijk advies”

Kinderen, het mooiste wat er is.

Als u inmiddels kinderen heeft of als u een kindje verwacht wilt u graag dat uw kind(eren) het zo goed mogelijk gaat. Graag helpen wij u bij het vastleggen wie voor uw kinderen zorgt als u en uw partner iets overkomt.

Naar Notariskantoor Ellemers in Sneek

Ook adviseren wij u graag over de wijzen waarop u uw kind financieel kunt ondersteunen. Zo kunt u uw kinderen bijvoorbeeld jaarlijkse schenkingen doen om zo de studie of de aanschaf van een woning te (helpen) financieren. Er zijn vele mogelijkheden dit op een fiscaal aantrekkelijke manier voor u en uw kind te regelen. Wij kunnen u en uw kinderen helpen met de volgende diensten:

Voogdij

Een situatie waar u liever niet bij stil staat. Uw kind blijft alleen achter.Wanneer uw kind op dat moment nog geen 18 jaar is, heeft niemand meer het ouderlijk gezag over het kind. De rechter is op dat moment bevoegd een voogd aan te wijzen. In het geval u jonge kinderen heeft is het belangrijk dat u het voogdijschap regelt. Voor uw kind het beste. Anders zal de rechter een beslissing moeten nemen. Een bij een notaris opgemaakte voogdijakte kan dit voorkomen.

Wij kunnen voor u een voogdijakte opmaken. De voogdijbenoeming kan ook onderdeel zijn van een meeromvattend testament. Wilt u meer weten? Maak een afspraak met ons of vraag hieronder een offerte aan.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen 2023
0% Compleet
1 of 4
Maak een keuze:

Liever telefonisch contact?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur.

Schuiven naar boven
Call Now Button