Estate Planning

Notariskantoor Ellemers “Meesterlijk in persoonlijk advies”

Voor de volgende generatie.

Hoe kunt u uw vermogen fiscaal gezien het beste kan overdragen aan de volgende generatie? Om dit zowel gedurende uw leven als nadat u overleden bent zo efficiënt mogelijk te doen, adviseren wij u graag over uw testament, het doen van schenkingen maar ook eventueel het aanpassen van uw huwelijkse voorwaarden.

Erfgenamen

Een goede Estate Planning houdt altijd rekening met twee belangrijke wensen.

De eerste is: Blijven de erfgenamen voldoende verzorgd of beschermd achter? Beschikt uw echtgenoot of echtgenote over voldoende financiële middelen om ongestoord verder te leven? Komen de aandelen en de leiding van uw bedrijf bij de juiste personen terecht? Misschien laat u wel een kind achter dat bijzondere bescherming behoeft.

Ten tweede kan Estate Planning een belangrijke bijdrage leveren aan het fiscaal zo voordelig mogelijk overdragen van uw vermogen aan uw erfgenamen.
Bij een goede Estate Planning worden de diverse mogelijkheden om het erfbelasting te verlagen zoveel mogelijk benut. U kunt hierbij denken aan een schenkingsplan, aanpassing van uw huwelijkse voorwaarden en het opstellen van een testament.

Uw individuele wensen staan bij een goede Estate Planning voorop. Wij zorgen ervoor dat de diverse regelingen goed op elkaar aansluiten.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen 2024
0% Compleet
1 of 4
Maak een keuze:

Liever telefonisch contact?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur.

Gerelateerd nieuws

Schuiven naar boven
Call Now Button