Werken bij

Notariskantoor Ellemers “Meesterlijk in persoonlijk advies”

Kom werken bij Notariskantoor Ellemers in Sneek

Stuur je sollicitatiebrief inclusief cv per e-mail naar f.smink@notarisellemers.nl. Onderstaand vind je onze openstaande vacatures. Is geen van deze vacatures passend voor jou, maar zou je wel graag deel uit willen maken van ons team, stuur dan een open sollicitatie naar bovenstaand e-mailadres.

Vacatures

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures.

Werken bij Notariskantoor Ellemers

Bij Notariskantoor Ellemers is werken meer dan alleen een baan; het is de essentie van een ondersteunende en hechte gemeenschap. We geloven in teamwork, open communicatie en waardering voor ieders bijdrage. Hier vind je niet alleen een professionele omgeving, maar ook flexibiliteit en begrip voor een gezonde balans tussen werk en privéleven.

Bij ons draait het om jouw groei, zowel professioneel als persoonlijk. We investeren in jouw ontwikkeling door trainingen, workshops en continue ondersteuning. Je maakt deel uit van een familie die successen samen viert en elkaar door uitdagingen heen helpt.

Klaar om deel uit te maken van een team waar jouw talent wordt erkend, waar samenwerking en ondersteuning centraal staan en waar een gezonde werk-privébalans wordt gewaardeerd? Sluit je aan bij Notariskantoor Ellemers en ervaar onze unieke werkcultuur!

De sfeer op kantoor is ontzettend goed. Ik werk hier al jaren met enorm veel plezier!

Goede werksfeer

Goed salaris

Ruimte voor groei

Geweldige locatie

Over Notariskantoor Ellemers

vrouwelijke collega's
0
akten per jaar
0

aangesloten bij

FIDES

Notariskantoor Ellemers maakt deel uit van een samenwerkingsverband bekend onder de naam Fides Notarissen. Dit samenwerkinsgverband bestaat uit een vijftal middelgrote notariskantoren.

gelegen in

Sneek

meer over het kantoor

Sneek, een betoverende stad doordrenkt met geschiedenis en charme, staat bekend om haar schilderachtige grachten en levendige cultuur. Gelegen in het hart van Friesland, ademt Sneek een rijke maritieme erfenis met haar prachtige zeilwedstrijden en historische scheepvaart. Verken de gezellige straten, bewonder de iconische Waterpoort en geniet van de levendige sfeer op de markten en terrassen. Sneek verwelkomt bezoekers met open armen en biedt een mix van traditie, moderniteit en de warme Friese gastvrijheid.

Stages

Bij Notariskantoor Ellemers omarmen we graag nieuw talent en bieden we een uitnodigende omgeving voor stagiaires. Onze deuren staan wijd open voor gepassioneerde studenten die willen leren van ervaren professionals in het notariaat. Met een dynamisch team en diverse uitdagingen binnen het vakgebied, streven we ernaar om stagiaires een leerrijke en ondersteunende ervaring te bieden, waar ze kunnen groeien en hun vaardigheden kunnen ontwikkelen. Kom bij ons langs en ontdek de mogelijkheden die ons notariskantoor biedt voor jouw stage!

Aanmelden stagiair

Aanmelden stagiair
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam

Onze socials

Ontdek de kloppende hartslag van ons bedrijf en sluit je aan bij onze community door onze inspirerende verhalen en updates te ontdekken op onze Instagram en LinkedIn pagina’s!

Schuiven naar boven
Call Now Button