Over Notariskantoor Ellemers

Notariskantoor Ellemers “Meesterlijk in persoonlijk advies”

Wij zijn wij?

Notariskantoor Ellemers is gevestigd in het centrum van Sneek, van oudsher een echte handel-en industriestad en bekend om haar historische binnenstad. Van augustus 1498 tot maart 1500 was Sneek zelfs de hoofdstad van Friesland. Velen kennen deze prachtige stad ook van de karakteristieke Waterpoort, de watersport en niet te vergeten de Sneekweek.

Notariskantoor Ellemers in Sneek

Bij ons enthousiaste team van medewerkers kunt u rekenen op een persoonlijke, vlotte en plezierige afwikkeling van zaken. Wij beschikken over een gedegen, specifieke vakkennis, waardoor wij hoge kwaliteit kunnen leveren. Korte lijnen, vaste contactpersonen en duidelijke afspraken over wat en wanneer u iets van ons mag verwachten, zijn bij ons vanzelfsprekend en vinden wij van groot belang voor een efficiënte afwikkeling.

In onze advisering betrekken wij alle aspecten die voor u van enig belang (kunnen) zijn, zowel op het persoonlijke, juridische als ook op het fiscale vlak. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw situatie. Oplossingen waarbij u zich prettig voelt.

Van het groot belang vinden wij het dat u tevreden bent over onze dienstverlening én over het tarief dat wij u in rekening brengen. Wanneer u het op prijs stelt, ontvangt u van tevoren een duidelijke prijsopgave.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of maak gebruik van ons gratis inloopspreekuur (iedere donderdag van 14.00 uur tot 17.00 uur) of ons speciale gratis echtscheidingspreekuur (iedere dinsdag van 14.00 uur tot 17.00 uur). Klik hier voor de voorwaarden.

Schuiven naar boven
Call Now Button