Go to Top

Echtscheidingsspreekuur

Nieuw bij Notariskantoor Ellemers is het echtscheidingsspreekuur! Het inloopspreekuur is voor iedereen die aan scheiden denkt, die reeds besloten hebben te gaan scheiden, maar ook voor diegenen die inmiddels gescheiden zijn en problemen hebben bij de uitvoering van het echtscheidingsconvenant

Biij een scheiding moeten veelal ingrijpende (emotionele) beslissingen worden genomen, maar ook financiële zaken worden afgehandeld. Het is dan ook belangrijk u zo snel mogelijk te oriënteren op de wijze waarop u zich (alleen of samen met uw partner) gaat voorbereiden op het definitieve uit elkaar gaan. Het echtscheidingsspreekuur is er voor alle vormen van samenleving (huwelijk, geregisteerd partnerschap, samenwonen).

In een (kosteloos) oriënterend gesprek, waarvoor u geen afspraak hoeft te maken, kunnen wij u vaak al snel vertellen wat voor u de beste aanpak is. In de afgelopen jaren hebben wij vele cliënten succesvol bij mogen staan. Dit doen wij ook graag voor u.

Het echtscheidingsspreekuur is iedere dinsdag van 14.00 uur tot 17.00 uur op ons kantoor aan de Oude Koemarkt 79, te Sneek. Daarnaast is er iedere donderdag een algemeen inloopspreekuur.