Go to Top

LET OP: NOG TOT 1 JANUARI 2015 € 100.000 BELASTINGVRIJ SCHENKEN

 

Voorwaarden?

De schenking moet worden aangewend voor de aankoop van een woning of verbouwing, verbetering en onderhoud van de eigen woning, dan wel voor aflossing van de met deze woning verband houdende hypothecaire geldlening.

Aan wie kan worden geschonken?

Het maakt niet uit aan wie u de schenking doet of van wie u de schenking krijgt. De graad van verwantschap tussen de schenker en de ontvanger doet er in het geheel niet toe.

Belangrijk

Wilt u de schenking gebruiken voor aflossing van uw hypothecaire geldlening, dan is het raadzaam de schenking voor 1 december 2014 te laten plaatsvinden. Banken hebben doorgaans 1 maand de tijd nodig om de aflossing administratief te realiseren. Daar de schenking voor 1 januari dient te zijn gerealiseerd, is actie dus geboden!

Meer informatie….. maak gebruik van ons gratis inloopspreekuur, iedere donderdag van 14.00 tot 17.00 uur of neem contact op met mr. Femmy Smink, notaris, of mr. Madleen Kulhan, kandidaat-notaris, via telefoonnummer 0515-429888.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Belangrijke informatie m.b.t. het CoronavirusBekijk onze maatregelen en openingstijden