Go to Top

Wat is een leventestament?

In een testament regelt u alles voor ná het overlijden.

Maar… wat als u vóór uw overlijden, tijdens uw leven in een situatie terechtkomt, waarin u tijdelijk of blijvend om mentale of fysieke redenen, niet meer in staat bent uw eigen belangen te behartigen. U heeft het in uw bedrijf alleen voor het zeggen. Het zal uiteraard van het grootste belang zijn dat uw bedrijfsactiviteiten gewoon door blijven lopen.

Voor onder meer deze situatie kunt u uw wensen bijvoorbeeld vastleggen in een zogenaamd leventestament. U kunt zelf, nu u nog prima in staat bent uw eigen beslissingen te nemen, alvast één of meer personen aanwijzen die, wanneer u in een dergelijke situatie terechtkomt, met onmiddellijke ingang het bestuur van uw bedrijf kunnen overnemen. De continuïteit van uw bedrijf is dan in ieder geval gewaarborgd.

Meer informatie kom naar ons gratis inloopspreekuur, iedere donderdagmiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Belangrijke informatie m.b.t. het CoronavirusBekijk onze maatregelen en openingstijden